Just sitting here...

Ja, de laatste voor vandaag hoor, beloofd!! Heerlijk toch, zo'n relaxdagje! Er zit weer een moeilijke week aan te komen met de nodige ziekenhuisbezoeken, zo heb ik vandaag even lekker kunnen relaxen!

Voor dit kaartje heb ik papier van Bo Bunny gebruikt, de Jazmyne-lijn. Blijft mooi papier!! De randjes zijng edistressed met donkerbruine inkt. Het stempeltje is van Sugar Nellie, en de tekststempel is van Magnolia.

Het afdrukje is weer ingekleurd met mn prismacolor potloden, kleine details met de Atyou Spica pennen. Voor het randje heb ik een Nestabilitie gebruikt, en ook deze heb ik gedistressed met donkerbruine inkt.Deze kaart heb ik gemaakt voor The Sugar Bowl Challenge, "Do It Yourself". De sketch komt ook van Sugar Nellie (sketch nr. 31), en de stempel is ook verplicht van SN (maar dat is met deze stempel geen straf ;))


Reacties

Christina zei…
Je bent goed bezig Krista!! Alweer zo'n prachtige kaart!
Enne sterkte aankomende week!
Groeten Kristel
Kaatje zei…
schitterend! Die stempel verveeld nooit! Sterkte!

groetjes,
Annika
Sylvia zei…
Hoi Krista,

Ik vind het een pracht van een kaart om te zien en ik hoop dat je niet al te zenuwachtig bent voor het ziekenhuis bezoek. Veel sterkte toegewenst en hoop te horen hoe het allemaal is gegaan.

Groetjes
Syl
Hetty zei…
Wat en schitterend kaarje en
heel veel sterkte de komende week

gr hetty
Lilian zei…
Beautiful work! Love the color combination and Daisy is always my favorite :) Thanks for joining the Sugar Bowl challenge!
nicolet zei…
Een plaatje is het weer Krista!!
Sterkte!!
Groetjes Nicolet