zondag 8 augustus 2010

For You...

Dit kaartje heb ik vanochtend ook nog gemaakt, niet al te ingewikkeld, wat ook wel eens prettig is ;) Niet al te veel tierlantijnen, lekker neutraal, en geschikt voor zowel mannen als vrouwen vind ik zelf.
Ik heb een afdrukje gebruikt van High Hopes, vraag me niet hoe hij heet, ik heb hem al jaren en ik heb geen naam in de map bij de stempel gezet. Dom dom dom, ik weet het. hoe dan ook, ik blijf dit een schatje vinden hoor!!
Het afdrukje is ingekleurd met Distress Inkt. Het papier is van Kaisercraft, de tekst van Quickutz, en de bloemen + swirl zijn met een stans van Marianne Design gemaakt.

De sketch voor deze kaart komt van Polka Doodles.


5 opmerkingen:

Christina zei

Deze is ook schitterend Krista!
Groeten Kristel

Tip Top zei

Beautiful card and such lovely colouring! Thanks for entering the Polkadoodle Challenge - hope you can join us again next week!

Fliss zei

Hi Krista. This is a really beautiful card. The image is so cute and your colouring is gorgeous.
Thanks for joining in with this week's Polka Doodles sketch challenge and hope to see you again.
x

FauxPainter - Dee Paramour zei

I love the elephant he's so cute, and your colouring is perfect. Thanks for taking part in the Polka Doodles challenge

Claire Phillips zei

Thanks for playing along in the Polkadoodles sketch challenge!That elephant is just adorable - great colouring! Cheers Claire x