Tilda with Peony

Dit kaartje maakte ik vandaag, met weer eens een stempeltje van Magnolia. Kan ook bijna niet missen, het zijn gewoon de schattigste stempeltjes die bestaan, haha! Ik kijk ook al uit naar de nieuwe collectie, waarvan ik al een aantal in pre-order heb staan, hopelijk komen ze snel!


Dot stempeltje heet Tilda with Peony, en is van de Wedding-collectie. Hij is deze keer ingekleurd met mn potloodjes. Ik moet toegeven dat ik heel stiekum soms mn copicjes wel mis, omdat die gewoon veel helderder kleuren. Maar tot nu toe kan ik me nog steeds beheren, lol! De achtergrond is lichtblauw gekleurd met chalks, en de ondergrond een beetje bruin zodat ze niet zo in de lucht zweeft. Vind het gewoon net wat mooier op deze manier. Ik zie zelfs wel eens zittende tilda's gewoon op een witte achtergrond, zo jammer, maak dan even een lijntje onder haar achterste, dan zit ze tenminste echt! Nou ja, niks om je echt druk om te maken natuurlijk ;)

Het gebruikte papier is een overblijfsel van een Basic Grey papierblok, hij is nu helemaal op. Ik ben niet zo van de groen, dus ik moest even mn best doen ;) Maar het is gelukt ;) De bloemetjes, lint en embellishment komen uit mn stash.

Het groene papier is overigens bewerkt met Versamark embossinginkt Dazzle, geeft een erg leuk glans (shimmer)effect wat je helaas op de foto niet zo goed terug zien. Ik kocht het gister bij de Pipoos, erg mooi!! De vlindertjes zijn geponsd met een ponsje wat ik ooit bij de Action kocht.


Reacties

Hetty zei…
Wat is dit een schitterend kaartje
en het stempeltje is erg mooi

gr hetty
femke zei…
heey krista,

wat een lief kaartje is dit geworden zeg!!!

groetjes femke
regina zei…
hoi

schitterend kaartje!!

mooi gemaakt!!

gr regina
Kaatje zei…
lief kaartje en supermooi ingekleurd!

groetjes,
Annika
Unknown zei…
wat een schatje Krista ik heb ook weer magnolias besteld vind ze toch wel heel leuk stom he heb ik net die andere verkocht een goede leer voor de volgende ker

Liefs Nellie
nicolet zei…
Wat een schattig kaartje heb je gemaakt!!
Groetjes Nicolet
Christina zei…
Een prachtige kaart Krista!
Sylvia zei…
HOi Krista,

Ik vind het een geweldige kaart en ja het is ook een heerlijke stempel zo met die roos. Lekker romantisch.

Hugs
SYl
Een superlief magnoliaatje Krista!
Groetjes, Tineke
Terry zei…
Heeeee wijffie.....je kaartje is weer helemaal geweldig hoor echt gaaf die kleurtjes en ja je hebt wel gelijk hoor de magnoliaatjes zijn echt supersssssssssssss ik vind ze ook helemaal geweldig hoor. Veel liefs en tot morgen hihihih...xxxxx Terry