Thanks

Vanmiddag heb ik dit kaartje gemaakt met een stempeltje van Lili of the Valley (Me and my Cat). Het afdrukje is inkleurd met mn prismacolor potloden en geurloze terpentine.

Het achtergrondpapier heb ik zelf gemaakt, het is een blanco vel karton wat ingesmeerd is met gesso. Dit heb ik op laten drogen, en vervolgens bewerkt met aquarelkrijt (geen potloden!!), een techniekje wat ik geleerd heb bij een workshop van Almerina Art. Een korte uitleg kun je hier vinden.
Het is echt een heel eenvoudige techniek waarmee je eindeloos veel verschillende papiertjes kunt maken! Gesso kun je bij de Action kopen (nog geen 2 euro voor een tube van 200 ml) en aquarelkrijt bij een teken- of hobbywinkel. Ik heb mijn setje van 12 kleuren bij Total Artist gekocht, voor E4.95 in de koopjeshoek.

Het karton bovenop het basispapier is colorcore papier, ge-embosd met een mal van Cuttlebug. Even met een fijn schuurpapiertje er over, en je ziet de witte binnenkant van het papier er licht doorschijnen.
Het bonte stukje papier is een overblijfsel van een Basic Grey-pad, waarvan ik helaas de naam niet meer weet.


Reacties

Riet zei…
Wat een prachtig kaartje Krista,zo lief je stempel,mooi ingekleurd,heel mooi dat papier.

Liefs Riet.
haakcreaties zei…
Kan niet anders zeggen dan prachtig meid

groetjes mierjam
Unknown zei…
wauwwieeeeeeeeeee wat een mooie Krista wat een mooie kleuren suppieeeeeeeeeeeee

Liefs Nellie
Sylvia zei…
HOi Krista,

O wat is dit een sweety zeg ;) prachtig. En wat een mooie kleurtjes ;)!! OOk het geemboste vind ik prachtig uitkomen op je kaart.

Groetjes
Syl
nicolet zei…
Ooh dit is echt een plaatje geworden!!
Groetjes Nicolet
Marja Sch zei…
Wat een schitterende kaart en een geweldige kleur met een super lief stempeltje. Gr Marja