Pimp my Pencilbox

Afgelopen vrijdag was ik "toevallig" bij de Pipoos, ik kwam voor een beetje blauw papier en kwam natuurlijk met een tas vol spullen weer naar buiten, haha! Hoe kan het ook anders!! Ik heb o.a. een houten potlooddoosje gekocht voor mn gereedschap, want dat zit al vanaf dag 1 in een knalgroen broodtrommeltje van de Xenos. Op zich niks mis mee, maar niet mooi natuurlijk ;)
Uiteraard heb ik de potlooddoos eerst even opgeleukt voordat hij in gebruik genomen is ;)Toen vond ik het wel een idee om mijn pennenbeker (ja, die zitten al sinds jaar en dag in een koffiebeker, ook lekker praktisch maar niet echt mooi om te zien ;)) te vervangen door iets anders. In eerste instantie had ik een jus-potje maar dat bleek niet handig want je bleef de lelijke bruine binnenkant zien, en dat kon ik ook niet netjes wegwerken. Dus ik heb in de pottenkast gekeken of daar nog iets handigs stond, en ja hoor, een klein vaasje van 15 cm hoog, mooi glad, en dus heel handig ;) Deze heb ik dus ook gelijk maar een beetje opgeleukt ;)Het potje was wel wat te hoog voor mn pennen, dus ligt er een flinke dot filterwatten op de bodem. Zorgt er gelijk voor dat de pennen niet te veel lawaai maken als ik ze er in doe ;)

Voor zowel het doosje als het vaasje heb ik papier van 2 30*30-blokken van My Minds Eye gebruikt (Best of Paisley en Antique Dots, lag net in de winkel, en mooi!!!). Op de pennenhouder zit nog een strook van een blok Black and White Butterfly van Me &My Big Ideas. Ik had nog nooit van het merk gehoord, en ook dit papier hadden ze net binnen. Man, wat een prachtig papier, op bijna elk vel zit wel iets speciaals! Of er zit een mooie glans over (zoals bij dit vel, de blauwe band over het midden van het vaasje), of er is fluweelpapier op verwerkt, of het papier is ge-embosd. Echt geweldig!!
op het potlooddoosje heb ik letters gebruikt van de Cuttlebug, het Hippie Chick-alfabet. Op het vaasje is ook een alfabet gebruikt (Frankie van Quickutz). De rest van de materialen komen uit mn stash.

Reacties

Hetty zei…
Wauuuw wat heb je dit mooi gemaakt echt super hoor

gr hetty
Kaatje zei…
dat ziet er gezellig en mooi uit! je hebt je goed uitgeleefd!

groetjes,
Annika
regina zei…
hoi

supermooi!!

hele leuke kleuren heb je gebruikt!!

gr regina
Riet zei…
Schitterend gemaakt Krista,prachtig papier heb je gebruikt.

Liefs Riet.
Sylvia zei…
Zo kijk eens een heel compleet setje gemaakt, dat is nog eens top om te zien Krista :) super!! En natuurlijk erg handig.

Hugs
Sylvia
Je hebt er een schitterend geheel van gemaakt Krista!
Groetjes, Tineke