zondag 27 juni 2010

Gorjuss Girl...

Zo, gelijk nog maar een kaartje er achteraan ;) Voor dit kaartje heb ik een stempel gebruikt van de Gorjuss Girls van Sugar Nellie. De exacte naam weet ik helaas niet, sorry!! Verder heb ik een 2 Martha Steward-ponsen gebruikt, de Scallop Dot en de Branch (takkenpons). De rest van de materialen komen allemaal uit mn stash, ik heb eerlijk gezegd geen idee welk merk papier dit is (overgenomen van iemand anders) en de bloemetjes en het lint heb ik al heel erg lang ;)5 opmerkingen:

Riet zei

Deze is ook schitterend.

Liefs Riet.

Unknown zei

wauwwwwwwwwwww wat een mooieeeeeeeeeee Krista en wat fijn dat je weer op blogs bent je hebt weer hele mooieeeeeeeeeeee dijgen gemaakt superssssssssss

Liefs Nellie

Kaatje zei

leuk dat je weer in blogland te vinden bent en dat het beter gaat met je schoonvader!

Je kaartjes zijn allebei prachtig!!

groetjes,
Annika

Christina zei

Een prachtige kaart Krista!

Cheryl zei

Thanks :)

xxx Cheryl