zondag 16 mei 2010

You Make me Smile


Dit kaartje had ik een tijdje geleden al gemaakt, maar ik kwam er achter dat ik hem nog niet had laten zien. Er staan echt nog legio kaartjes op mn fotocamera, maar ik heb meestal 's avonds geen zin meer om ze te plaatsen. Het stempeltje is er een van Magnolia, ik weet alleen de naam niet meer :( Wel eens schatje hè. Toen ik hem aan het maken was zei mn lief "wat dom, ze mist een beentje", maar nee, ze is aan het rennen, lol! Eigenlijk is deze stempel het mooiste met een achtergrondstempeltje denk ik, ze rent nu maar een beetje in de leegte ;)

Het papier is van Basic Grey, de Koishi-lijn. Ik had hem op de gok gekocht, maar het is bij lange na niet mn favoriete lijn, er zijn wel mooiere vind ik zelf. Maar goed, hij is gekocht en ik zal hem braaf opmaken, haha! De tekststempel is van Aud Design, de rest komt uit mn stash.


7 opmerkingen:

greet zei

EEn superleuke kaart. Het stempeltje is een schatje en erg mooi ingekleurd.
groetjes Greet

nicolet zei

Een prachtig kaartje is dit geworden Krista!!
Groetjes Nicolet

scrapgirlmarianne zei

Hoi,

Lief en mooi kaartje hoor!
lekker vrolijk mooie kleuren combi...

Groetjes marianne

femke zei

heey krista,

wat een superlief kaartje is dit weer geworden zeg!!!
volgens mij heb je tilda chasing butterflies gebruikt maar dat kan ik je niet met 100% zekerheid zeggen.

groetjes femke

Unknown zei

wat een super kaartje weer ik vind haar lief zonder beentjes hahahahahaah en zo mooi ingekleurt top meis

xxxxxxxxxxxxxxx Nellie

Cheryl zei

Wat een scheetje! Echt mooi Krista!

Liefs, Cheryl

Riet zei

Dit is ook een prachtig kaartje Krista.

Liefs Riet.