turn off word verication!!

turn off word verication

Please join the campaign and post this on your blog :-) The owner approval is a much nicer way of screening your comments :-)


Deze campagne tegen woordverificatie gaat (weer) rond op Blogger, en ik kan me hier helemaal bij aansluiten. Ik zal eerlijk zijn, ik vind het zo vreselijk irritant, de woordverificatie!! Ik snap dat het bedoeld is om spammers tegen te houden, maar in al de tijd dat ik nu bij Blogger zit, heb ik 2 spamberichtjes gehad. Dus zo erg kan het niet zijn. Het is ook per blog verschillend hoe de woordverificatie werkt, bij sommige blogs kun je gelijk het woord intypen, maar er zijn ook blogs waar je eerst je berichtje in tikt, dan op wilt slaan, en er dan nog eens een scherpje met woordverificatie komt. Ja, en ik wil nog wel eens snel, dus dan zie ik dat in de gauwigheid niet, en is mn berichtje dus niet opgeslagen. Of je maakt een klein typefoutje, kun je weer opnieuw beginnen, grrrrrrrrrrrrr!

Dus hierbij een oproepje aan alle blogsters die woordverificatie gebruiken, haal het er alsjeblieft af, en vervang het door òf owner approval (waarbij jij als blogeigenaar kunt beoordelen of het comment geplaatst mag worden) of stel woordverificatie in op "nee". Beide instellingen kun je vinden onder Instellingen - Reakties.
Ik kan me voorstellen dat er bliogsters zijn die helemaal niet weten dat ze het aan hebben staan hoor, want volgens mij staat het automatisch op "aan", ff checken dus dames ;)Reacties

Unknown zei…
Lieve Krista ik ga het meteen doen maar wat ik zoooo graag wil is meteen opslaan maar ik weet niet hoe ik dat moet doen helppppp Liefs Nellie