maandag 3 mei 2010

Sarah Kay: Isabella with Puppy CocoToen de allereerste serie Sarah Kay stempels uitkwamen, zat er een superlief stempeltje uit waar ik, en velen met mij volgens mij, naast greep. Afdrukjes waren er ook bijna niet van te krijgen, als ik het me goed herinner waren de stempels eenmalig uitgebracht en was hij ook neit meer na te bestellen. Gelukkig hebben ze bij de nieuwste serie besloten een soortgelijke stempel te maken! Hij is een pietsie anders, zo had het vorige hondje andere vlekken, en volgens mij was Isabella's broek anders, maar verder is hij nagenoegd hetzelfde! Uiteraard heb ik deze dus gelijk besteld!! Ik heb dit kaartje vorige maand al gemaakt maar ik kon hem nog niet plaatsen, omdat hij als voorbeeldkaartje voor een sketchwedstrijd op mn eigen clubje was. De wedstrijd staat er inmiddels op en dus kan ik de kaart ook laten zien.

Het afdrukje is ingekleurd met mn copics, en het papier is van een oudere lijn van Basic Grey.


6 opmerkingen:

Unknown zei

ohhhhhhhhhhhhhhh Kristaaaaaa wat een snoeppie ik vind ze zo leuk die sary kay ga ze ook maar weer pakken ihihihiihih


Liefs Nellie

greet zei

Wat een superlief kaartje! de stempel is prachtig. Heel mooi gedaan.
groetjes Greet

nicolet zei

Oooh wat een lieffie en o zo gaaf ingekleurd met je stiffies!!
Groetjes Nicolet

Sylvia zei

Hoi Krista,

o wat een leuke kaart zeg ;) schitterend met de vlindertjes die bij de bloempjes hangen!!! En wat een mooie bloemkes!

Groetjes
Sylvia

Liefs Ineke zei

OOOOOO, Krista wat een schat van een kaart. Echt heel lief en mooi.

Groetjes en liefs van Ineke

lies zei

Ik ben via via op jouw blog terecht gekomen en wat maak je mooie dingen zeg.
En het stempeltje is inderdaad erg leuk.

Liefs Lies

*ik meld me gelijk aan bij je volgers*