Moederdag

Gister zag ik een geweldig ideetje op Monie's blog, wat ik gelijk gebruikt heb voor moederdag! Ik had een lekkere doos bonbons gekocht, die in echt afgrijselijk papier verpakt waren, dus ik wilde ze zowiezo al opnieuw inpakken, maar dit is toch veel leuker!
Meestal ben ik niet zo van de kadodoosjes, vaak zijn ze lastig om te maken en heb ik er geen "doel" voor, maar deze was echt superleuk om te maken! Het oorspronkelijke idee komt van een scrapdoosjesclub, waar ik gelijk lid van ben geworden, want zoiets is altijd wel leuk voor een verjaardag ofzo natuurlijk! Dit doosje is gemakkelijk te maken uit 2 vellen A4 papier, misschien kan het uit wel uit 1 scrapvel, ik denk het wel.
Het doosje is gevuld met lekkere bonbons. Het gebruikte scrappapier is van Basic Grey (Wisteria).

Reacties

Unknown zei…
wauw wat mooi Krista ben ook lid geworden wat mooi gemaakt superrrrrrr ik wens je een fijne Moederdag

Liefs Nellie
nicolet zei…
Oooh wat heb je dat ontzettend gaaf gemaakt!!
Groetjes Nicolet
greet zei…
Wat een geweldig leuk doosje! Heel erg leuk om zo de bonbons aan je moeder te geven. Je hebt het dekseltje erg mooi versierd. Ga ook een kijkje nemen bij de "doosjes".
groetjes Greet
Terry zei…
Krista meis je doosjes is echt GEWELDIG hoor....heerlijke paarse kleurtjs hihihihi gaaf hoor en de chocolaatjes lekker verstopt hiihih anders zitten we hiero nog te kwijlen zo lekker whahhhah....hij is echt gaaf geworden hoor je mams vond het waarschijnlijk helemaal te gek.....Veel liefs terry
Wauw wat een supermooi doosje heb je gemaakt Krista!!! En wat supersnel heb je dat gedaan..

Groetjes, Tineke
Monie zei…
Hij is echt heel mooi geworden Krista! Wat een goed idee om er de bonbons in te doen, super!
Riet zei…
Wat een schitterend doosje Krista,prachtig papier.

Liefs Riet.
femke zei…
heey krista,

dat is wel een heel gaaf doosje geworden zeg!!!

groetjes femke
Jolanda zei…
Die ziet er leuk uit! En bedankt voor de link van de club, heb me gelijk ff aangemeld
Anoniem zei…
Dat is mooi geworden Krista!
En even over mijn prieeltje,dat was een pakket.