maandag 17 mei 2010

Me and my Cat


Dit kaartje maakte ik afgelopen weekend, is het geen geweldig stempeltje!! Het is er weer eentje van Lili of the Valley (Me and my Cat), man wat een gave stempels zijn dat! Zo mooi getekend, prachtig gewoon!! Ik heb bijna al mn markertjes verkocht, dus deze is weer gewoon met mn potloodjes gekleurd, wat eigenlijk toch ook een gemakkelijke techniek vergeleken met de copics! Toegegeven, de copics zijn geweldig, maar ik bleef het lastig vinden met schaduwwerking enzo, dit nummer bij dat nummer, pfffffffffff, dan is dit toch een stuk gemakkelijker hoor! En ik heb natuurlijk ook nog mn distress-inkt, hoewel dat ook best een lastige techniek is af en toe!

Het papier is van Basic Grey, ik weet alleen niet meer welke lijn, ik heb een paar blokjes opgemaakt de afgelopen week (complimentje voor mezelf, ik maak zowaar dingen OP!!) en ik heb de verpakkingen weggegooid. Volgens mij was het een van de laatste stukken van de Wisteria-lijn.


10 opmerkingen:

nicolet zei

Prachtig kaartje Krista! Het stempeltje is idd erg geweldig!
Groetjes Nicolet

lies zei

Het is weer een snoepie geworden.

Liefs Lies

greet zei

Wat een snoezig kaartje! De stempel is heel erg leuk!
groetjes Greet

regina zei

hoi

wat een schatje!!!

gr regina

Tineke van der Linden zei

Een supermooi kaartje Krista!

Groetjes, Tineke

Riet zei

Wat een prachtige kaart Krista.

Liefs Riet.

Unknown zei

Wat een snoeppie Krista en distressen wat moeilijk he mar je doet het helemaal toppieen wat een lief stempeltje

Liefs Nellie

regina zei

hoi

ik heb een award voor jou klaar staan op mijn blog!!

gr regina

regina zei

hoi krista

heel veel sterkte met je schoonvader!

ik hoop je snel weer te zien op je blog!!

gr regina

femke zei

heey krista,

een mooi kaartje weer!!! vind dit ook een snoezige stempel trouwens ( tja gek op katten he )

groetjes femke