In the Garden...


Het is even geleden, maar hier eindelijk weer eens een kaartje van mij ;) 2 weken geleden werd mijn schoonvader plotseling opgenomen in het ziekenhuis met vocht achter zijn longen, en vrijdag de 21e is hij ge-opereerd, hij heeft 2 bypasses gekregen. Het was hier dus even spannend en druk, en dus schoot het kaarten maken er even bij in. Had er ook even helemaal geen zin in hoor, je bent er toch met je kop niet bij dan, en ik kon me er niet toe zetten. Gelukkig gaat alles nu goed, hij is afgelopen vrijdag terug gegaan naar het ziekenhuis hier in Emmen, en als alles blijft gaan zoals het nu gaat dan mag hij misschien dinsdag al naar huis.
De rust is dus een beetje teruggekeerd, en de zin in kaartjes maken ook.

Vanmiddag heb ik dit kaartje gemaakt, met een lief stempeltje van Penny Black. Ik heb even gekeken of hij toevallig mee kon doen aan een leuke Challenge, en ja hoor, bij Penny Black zelf is het thema "in the Garden", dus daar kan hij al aan meedoen! Het thema bij Simon Says is Pink (or Blue) with Green and Brown, dus daar meld ik hem ook voor aan (hopelijk zit er genoeg groen in ;)), en het thema bij de Saturday Challenge is Blooms and Buttons, zitten er ook op dus daar kan hij volgens mij ook aan meedoen.

Ik heb afgelopen 2 weken trouwens nog 2 leuke awards gekregen:

Deze kreeg ik van Regina:

en deze kreeg ik van Terry:
Heel erg bedankt hoor meiden!! Ik wil deze awards graag doorgeven aan al mn bezoekers, heel erg bedankt voor jullie altijd weer lieve reakties meiden!!

Reacties

Janneke zei…
Wat een mooie kaart Krista ;0)

Janneke X
Kaatje zei…
erg mooi kaartje en heb je gaaf ingekleurd!

fijn dat het de goede kant op gaat met je schoonvader!

groetjes,
Annika
Hilda zei…
Hallo Krista,

Wauw wat een gave creatie zeg, heeeeel mooi.

Je vroeg op mijn blog waar ik het theedoosje weg had. Er staat link bij hoor, hihihih........... bij het wordje hier!
Ik heb alleen van binnen een verandering aangebracht. Geen lintje maar een soort hulsel gemaakt.
Als het niet lukt, gil gerust hoor.

Groetjes Hilda
greet zei…
Fijn dat je weer tijd en zin hebt om te knutselen. Dit is een super mooie kaart! EEn lief afdrukje en mooi papier.
groetjes Greet
Pauline C zei…
Gorgeous Krista - beautiful layout and flowers and adorable image! Thanks for joining in this week's PBSC
Pauline x
Kazdaz zei…
I love this card Krista, the colours are just fab.
Hope your father is ok now.
take care
Karen (kaz)
Riet zei…
Wat een prachtige kaart Krista.

Liefs Riet.
Kath Stewart zei…
beautiful card krista.....thanks for joining in the fun at Penny Black Saturday...hugs kath xxx
Joey zei…
Gorgeous card Krista I love these papers, thanks for joining us at penny black
Joey.x
Dena zei…
Super cute card! I love all your details!
Thanks for joining the Simon Says challenge this week, we are so glad you did!
Hugs, Dena
Jane zei…
Gorgeous card!! love the image and your beautiful details! thanks for joining us at Simon Says Stamp, hugs, Jane xxx