CC Design, Gretel


Dit schattige stempeltje is van CC Design, Gretel, wat een schatje hè! Ik heb hem gekregen, nou be ik geen fan van de stempels van CC Design maar deze vind ik wel erg leuk! Ik vind de meesten zo uitdrukkingsloos... Deze is lekker eigenwijs! Ik heb haar weer ingekleurd met mn copics, wat nog niet meeviel, paars en roze blijven toch lastig hè! Zelf vind ik het haar erg geslaagd, ik heb hiervoor de kleuren E97, E47 en E17 gebruikt. Lekker eigenwijs kleurtje, haha!
het papier is van Bo Bunny, de Jazmine-lijn. Je ziet het op de foto helaas niet terug, maar er zitten hele mooie glansjes en glitters in het papier, echt prachtig!

Reacties

Unknown zei…
oepssssssssssss wat een beaty en wat een mooie kleuren schitterend


Liefs Nellie
Marja Sch zei…
Wat een ontzettend mooi kaartje heb je ervan gemaakt echt een beauty. Gr Marja
lies zei…
Wat een schatje is het.
En die glitters op de vleugeltjes vind ik super.
Je ziet ze echt mooi glitteren.

Liefs Lies
nicolet zei…
Wat een lief kaartje heb je gemaakt!!
Ziet er prachtig uit!
Groetjes Nicolet
Wat een schitterend kaartje Krista!

Groetjes, Tineke
regina zei…
hoi
schitterend kaartje!

dat papier blijft mooi!!!

gr regina