3D!!!!

Ja, 3D, en dan "echt" 3D, dus met de originele 3D plaatjes, en niet een stempeltje uitgewerkt in 3D! Vorige week (ja, ik loop wat achter met plaatsen, lol) heb ik het borduren, embossen, en 3D-en weer opgepakt, en wat is het leuk om weer te doen! Was lang geleden, en ik heb al vaak met mn mallen in de handen gestaan, "zal ik ze verkopen"? Nou, blij dat ik dat niet gedaan heb!!

Ik ben begonnen emt dit kaartje, ja, gelijk een borduurtje, want dat was altijd mn favoriete techniek. En dat is het nog steeds, afgelopen week heb ik bijna iedere avond wel zitten borduren. Je kunt het zo lekker voor de TV doen hè ;) Het patroontje is van een mal van Joke de Vette, en het 3D plaatje is van de Flower Fairies, samen met Moreheads mijn favo plaatjes!


Daarna ben ik aan het embossen geslagen, haha! Ik had nog een aantal Carrè-mallen, en dit was er 1 van. Het plaatje is van Caron Vinson, ik had er nog 1 velletje van.


Nog een kaartje ge-embost, dit malletje is van Marianne Design, als ik me niet vergis is het een Anja-mal maar ik heb hem al zo lang dat ik me best kan vergissen. Het plaatje is een oudje van Morehead, zo'n schatje!! De kraaltjes zijn er allemaal op geborduurd.

En de laatste voor nu, weer een borduurtje, deze keer een van Ann's Paper Art. Ik dacht altijd dat zij Duits was, maar haar site is Zwitsers van origine, dus ik heb me al die jaren vergist. Ik zag dat ze een heleboel patronen aanbied op haar ste dus daar moet ik maar eens tussen gaan neuzen! Het plaatje is weer een oudje van Morehead, en de rand is gemaakt met een hoekpons van EK-Succes.


Reacties

greet zei…
Wat ben je druk geweest. Je hebt prachtige kaarten gemaakt!
fijn weekend.
groetjes Greet