Wouwie, al weer een Award!!!

Sodeju, al weer een award, maar deze is wel extra speciaal!! Het is namelijk een spiksplinternieuwe award, de Dutch Blogging Friendship Award! Ik heb hem gekregen van Stempelientje, dank je wel hoor, superlief van je, geweldig lief dat je aan mij dacht!! Ik vind het echt een hele eer!!


De award moet doorgegeven worden aan maximaal 3 NEDERLANDSE blogsters die je op een of andere manier geraakt hebben. Ik geeft deze award daarom in willekeurige volgorde door aan de volgende lieve blogsters:

Terry
Nellie
En nou ga ik een klein beetje over de lijn met de regels:
Mireille (die eigenlijk Belgisch is maar wel in het Nederlands blogt, en heb gewoon verdient)

Omdat het alle 3 gewoon geweldig lieve meiden zijn die ik niet zo willen missen!!


Reacties

Terry zei…
Ohhhhhhhhhhh Krista, wat ben je ook een lieverd, dus eigenlijk heb je hem van mij ook dubbel en dwars verdiend zeg, want je bent een echte schat. Dank je wel voor deze geweldige Award ik vind hem prachtig enne pssssst....ik wil jou ook niet missen hoor hiihih...
Veel liefs Terry xxxxxxxx
Anoniem zei…
Je mag ze ook aan buitenlandse bloggers geven hoor!! :)
sweetgil zei…
Ooh Krista, wat lief van je!!
Ook jij zit in mijn hartje hoor en blij dat we elkaar al eens in het echt gezien hebben dat maakt het nog zo specialer!
Bedankt,
Dikke kus
Mireille
Unknown zei…
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh wat vind ik dit lieffffffffffff en ik kan jou ook niet missen je zit ook in mijn hartje en van harte je hebt hem verdient en dank je wel lievert ben er zo blij meeeeeeeeeeeee

Liefs Nellie