zondag 4 april 2010

Tilda With Spring Bundler

Dit kaartje heb ik gister gemaakt, en ik vind hem heel erg geslaagd!! Ik had weer wat nieuwe spulletjes gekregen, dus daar wilde ik gelijk mee aan de slag ;) De sketch voor deze kaart komt van Stamp with Fun, ik vind hem erg mooi! Het stempeltje is van Magnolia, ik had deze als afdrukje gekregen en ik vond hem zo mooi, dat ik hem ook graag zelf wilde hebben, dus heb ik hem toch maar besteld ;) De swirls zijn ook nieuw, ze zijn van Marianne Design. Verder de parel-brads, de kleintjes door de bloemen zijn van papermania, de grote door de strik komt van Ebay, ik kwam ze tegen toen ik aan het zoeken was naar parel-brads.
Het afdrukje is weer ingekleurd met mn copics, ik ben alleen vergeten een kleurvoorbeeld te maken. Hieronder een lijstje van de gebruikte kleuren:

E000
E00
E11
E35
E47
E57
B60
B93
B95
B97
G07
YG17
YG21
YG94
V12
V15
R20

7 opmerkingen:

Marja Sch zei

Echte een geweldige kaart met zoveel mooie details. Fijne Pasen Gr Marja

Riane zei

Nog gefelciteerd met de prijs van Nellie!

regina zei

wat een mooie kaart weer!!!

gr regina

Unknown zei

ohhhhhhhhhhhhh wat is die mooiiiiiiiiiiiiiii heel mooi ingekleurt een superkaart

Liefs Nellie

Liefs Ineke zei

wat een schitterende kaart Krista

groetjes van Ineke

Katinka zei

Prachtige kaart Krista !

Fijne 2e paasdag !

Groetjes,
Katinka

Sylvia zei

Hoi Krista,

O wat leuk zeg een tilda papier en een magnoliatje erbij :), je kaart is een groot feest om te zien!! Prachtige bloemen en wat leuk zeg die strik!

Hugs
Sylvia