donderdag 1 april 2010

Tilda with Lamb

Nog een kaartje van afgelopen weekend, een echt lentekaartje! Wat een schattig stempeltje hè! Ik kreeg een afdrukje viavia, maar ik zou hem zomaar toch nog zelf kunnen kopen, zo schattig!! De hele lentecollectie is leuk vind ik, maar ik heb me tot nu toe behoorlijk kunnen beheersen, haha!
Het afdrukje is weer ingekleurd met mn copics, ik zou bijna zeggen hoe kan het ook anders ;) De gebruikte kleurnummers staan allemaal hieronder. Het papier is (verrassend...) van Basic Grey, de porcelain-lijn. De grote bloem is geponsd met de retro-flower pons, de rest weer met mn Joy-stansjes!


9 opmerkingen:

De Roelies zei

mooi krista en tis inderdaad super serie
groetjes lilian

Milnie zei

wow, wat een ontzettend mooie kaart, vind dat je haar echt prachtig hebt ingekleurd!

liefs

Cheryl zei

Heel mooi Krista! Lief is ie he, de stempel? Ik ben weg van schaapjes daarom heb ik m toen ook aangeschaft :)

Liefs, Cheryl

regina zei

hoi

wat een mooie kaart en die stempel wat een schatje zeg!!

gr regina

marja zei

prachtig krista en ook zo moooooi ingekleurd!!!!

ik wens je fijne paasdagen krista!


lieve gr. marja

Unknown zei

Krista kom even kijken op mijn blog er is wat leuks voor je hahahahah

knuffffff Nellie

scrapgirlmarianne zei

Hoi,

Nou dat heb je echt mooi gedaan zeg, vind hem geweldig!
Echt een gaaf kaartje geworden!
Fijne paasdagen.

groetjes marianne

Marianne zei

heel mooi krista,ik ben ook dol op het papier van basic grey

fijne pasen

gr Marianne

ben nu ook volger van je blog

Andrea zei

Wow Krista, jij maakt mooie kaarten. Kwam via een vriendin bij jouw blog terecht. Vind je kaarten echt helemaal super(y)!

Groetjes,
Andrea