Nobele Tilda (pfffffffffffffffffff)


Beetje een maffe naam voor deze stempel, maar ik heb hem niet zelf bedacht, deze stempel heet echt "Nobele Tilda". Dusssssssss. Het is niet anders. Posh Tilda ofzo, was toch veel leuker geweest! Ja sorry, "nobele" Tilda... Wie bedenkt zoiets...

Nou goed, over tot de orde van de dag, dit kaartje heb ik vorig weekend bij Terry gemaakt, zij had dit (ondanks de naam toch wel) schattige Magnolia-stempeltje wat ik wel even vast mocht houden ;) Het is echt een skattie hoor, misschien dat ik hem nog wel eens bestel! We hebben flink ge-oefend met onze Distress inkten, daar is deze dus ook mee gekleurd. Ik ben alleen vergeten de kleuren op te schrijven, als ik het me goed herinner dan is het Milled Lavender voor de jurk en schoenen, Victorian Velvet voor de jurk, en zoals altijd tattered rose voor de huid. De wangen heb ik gedaan met een combinatie van Victorian Velvet en Aged Mahogany of Fired Brick, dat weet ik echt niet meer... Voor het haar heb ik volgens mij Vintage Photo gemengd met Tea Dye.

Het gebruikte papier is van Bo Bunny, de Sophie-lijn. De rest komt allemaal uit Terry's stash :D Als we bij elkaar freubelen gebruiken we gewoon elkaars spulletjes, veel gemakkelijker toch, anders moet je alles meeslepen ;) Het randje van het ovaaltje heb ik overigens nog bewerkt met Chrystal Stickles, een beetje blingbling hoort wel bij de Posh Tilda (ja, zo blijf ik haar noemen!)


Reacties

celia zei…
Wat mooi gedaan! Je kaartje is echt geweldig!Liefs,Celia.
Wat een schattig kaartje Krista!

Groetjes, Tineke
nicolet zei…
Oooh wauw wat een geweldig kaartje weer Krista!
Groetjes Nicolet
Christina zei…
Prachtige kaart Krista!!
Kaatje zei…
lief kaartje wat je supermooi hebt ingekleurd!

groetjes,
Annika