maandag 5 april 2010

Gedistressed!

Aangestoken door Terry die ook met distressen was begonnen, heb ik mn Distress inktjes maar weer eens uit de kast gehaald! Even her en der wat tips gehaald, want ik kon er nooit zo mee worden, maar het gaat al wat beter! Dit is het eerste kaartje wat ik met de distress inktjes ingekleurd heb, en ik ben er redelijk tevreden over. Ik heb de volgende kleurtjes gebruikt:
Shabby Shutters
Forest Moss
Tea Dye
Vintage Photo
Worn Lipstick
Tattered Rose
Victorian Velvet
Afdrukje is van magnolia, papier is van Basic Grey (Sugared)

Het tweede kaartje wat ik gemaakt heb was veel beter (vond ik) maar die kan ik helaas nog niet laten zien want hij is gemaakt voor iemand die mn blog nog wel eens bezoekt, dus dat vind ik dan een beetje jammer.

Ik was nog niet helemaal 100% tevreden, en dus heb ik op You Tube gezocht naar tutorials, wat nog niet meeviel. De meeste distress-tuts gaan over art-kaarten, en niet het inkleuren van cute afdrukjes. Maar ik kon toch eentje vinden die het aardig goed uitlegde, en dus heb ik me aan die uitleg gehouden, waarna die kaartje er uit kwam.


Deze vind ik echt helemaal super geslaagd qua kleuren, ben dr heel blij mee zoals hij geworden is. Ik heb de volgende kleuren gebruikt:
Black Soot
Dried Marigold
Bundled Sage
Tattered Rose
Old Paper
Dusty Concord
Millen Lavender
Brushed Corduroy

Afdrukje is van Stampavie (Penny Johnson), papier is van Basic Grey (Wisteria)

15 opmerkingen:

sweetgil zei

Hele leuke kaartjes en schitterend ingekleurd (al zie ik het verschil niet tegenover anders, maar ja ben dan ook geen kleurdertje hè ;))
Groetjes
Mireille

Terry zei

He meis nou echt helemaal geweldig zijn je kaartjes hihihi en dat ik je nou aangestoken heb he hiihi das toch ook wat...joh ze zijn echt gaaf geworden hoor Krista...ik zou zeggen lekker doorgaan met je distresjes hoor.....Superssss
ik wens je een hele fijne dag meis Veel liefs Terry

Unknown zei

wauwwwwwwwwwww Krista wat een schatjes en zekers goed gelukt wat mooi ingekleurt superssssssssssssss

Liefs Nellie

regina zei

hoi

een heel mooi kaartje en zeker mooi ingekleurd!!

gr regina

Miranda Slagboom-de Groot zei

wat heb je mooie kaartjes gemaakt
groetjes miranda

Kaatje zei

bedankt voor je leuke reactie! Valt erg mee hoor zo'n slidekaart maken. Ik mail je wel even de maten door, ok?

Wat goed zeg dat je met distress bent gaan inkleuren! Ik ben gek op de distressinkt en ga 25 april workshop volgen. Vooral je beertje is supermooi geworden!

groetjes,
Annika

Andrea zei

Je kaartjes zijn weer super hoor(Y). Bedankt voor je lieve reactie op mijn blogspot. Er staat een verrassing op mijn blogspot voor jou.

Groetjes,
Andrea

Tineke van der Linden zei

Leuke kaartje Krista. Enne..ik hou het bij mijn potloodjes...

Groetjes, Tineke

Christina zei

Ze zijn schitterend geworden Krista!

Hilda zei

Jeetje ik vind het super ingekleurd hoo, top!!!!!!
Hele mooie creaties.
Ik heb voor mijn verjaardag disteress pads gekregen, dus moet ook aan de gang!!!! Ik ga ook maar eens naar linkies zoeken met uitleg!!!!

groetjes Hilda

Kaatje zei

en dat mooie bovenste kaartje staat bij mij op de kast :)

groetjes,
Annika

Jolanda zei

Ik vind hem er supers uitzien!

Terry zei

He meis....kom je ffkes kieken op me blog.....ik heb een verrassing voor je hoor hihih of eingelijk wel 4 hihihihi...
veel liefs terry

femke zei

heey krista,

dat zijn weer hele mooie kaartjes geworden!!!

groetjes femke

Sylvia zei

Wouwwwwwwwwwww Krista :) wat heb jij veel moois gemaakt zeg ;) zit je blogje te bewonderen. Ik heb wat overuurtjes gedraaid en de afgelopen tijd niet alles bij kunnen houden maar dan is dit een aangename verassing om op jouw blogje te mogen kijken hoor. Supers!!!!!!!

Hugs
Sylvia