zondag 25 april 2010

Butterfly Tilda

Dit kaartje heb ik vanochtend gemaakt, ja, ondanks het mooie weer ben ik lekker binnen gaan zitten ;) Had nog niks gemaakt dit weekend dus ik had er wel even weer zin in, en ik kan de hele middag nog in de zon zitten ;) Het stempeltje is van Magnolia, volgens mij heet hij Butterfly Tilda. Hij is deze keer ingekleurd met mn prismacolor potloodjes, ik wilde niet al te felle kleurtjes en dan zijn de copics toch minder geschikt vind ik. En wat is het kleuren met de potloodjes eigenlijk gemakkelijk, vergeleken met de copics, ik was veel sneller klaar :D Ik had op de vleugeltjes nog wat glitter willen doen maar dat ben ik vergeten. Misschien ga ik dat nog doen, ben er nog niet helemaal over uit ;)
Het papier is van Basic Grey, van de Kioshi-lijn, en de sketch die ik gebruikt hem komt van Femke.

10 opmerkingen:

Marjolijn zei

Mooi zeg!
Wat een idee om de stempel op het bloemetje te doen, ga ik ook weer onthouden!

Groetjes Marjolijn

haakcreaties zei

Nou dat heb je dan weer mooi gedaan.
Ik ga ook eens goed nadenken wat ik ga doen.

groetjes mierjam,en geniet wel van het mooie weer he

Cheryl zei

Erg mooi Krista!

Liefs, Cheryl

Patricia Garcia zei

Oh wow pretty card, this Tilda is one of my all time faves, pretty colors and lovely papers!!

Hugs,
Patricia

Hilda zei

Ooooooooooooooooooowat een scheetje......... heel mooi!!! En ooooooooooo wat heb je een gave kruiwagentje gemaakt zeg!!!!!!!

Groetjes Hilda

greet zei

Een mooie kaart Krista!
Een leuke stempel en ik vind het papier ook erg mooi,
groetjes Greet

nicolet zei

Wat een leukerd is het geworden Krista!! Een heel gaaf geheel zo bij elkaar!
Groetjes Nicolet

Kaatje zei

schattig kaartje in die lieve kleurtjes!!

groetjes,
Annika

Tineke van der Linden zei

Een heel schattig kaartje Krista!

Groetjes, Tineke

femke zei

heey krista,

wat leuk dat je mijn sketch gebruikt hebt. ik vind het een heel gaaf kaartje geworden!!!
ik zal binnenkort weer 2 nieuwe sketches plaatsen.

groetjes femke