maandag 26 april 2010

Bunch of Flowers


Dit kaartje heb ik vorig weekend al gemaakt, ja, ik loop een beetje achter met het showen, haha! Ik vergeet het gewoon echt af en toe, en dan is het al weer later op de avond en dan heb ik er geen zin meer in ;)
Dit kaartje heb ik gemaakt naar een sketch op Terry's clubje, hij was erg leuk om te maken! Het stempeltje is van Lili of the Valley, hij heet Thomas, Big Bunch of Flower. Ik vind de Lili=stempels echt geweldig, ze zijn zo mooi getekend!!
Hij is ingekleurd met mn distress inkt, het gaat steeds beter vind ik zelf, al hangt het ook wel af van het plaatje wat je gebruikt. Ik vind eigenlijk dat ik een keuze moet gaan maken, ik heb nu 3 verschillende systemen om in te kleuren, beetje overdreven... Maar ja, het is ook allemaal zo leuk om te doen!!!!!!!!
Het gebruikte papier is van Bo Bunny, de Jazmyne-lijn, prachtig papier! De brad is ook van deze lijn trouwens!
Het glitter-randje is gemaakt met de Jim Holtz Distress Stickles, in de kleur Antique Linen. Een stuk minder glitterig dan de gewone stickles, maar wel erg mooi! De rest komt allemaal uit mn stash.


12 opmerkingen:

greet zei

Een supermooi kaartje Krista!!
heel mooi papier en de afbeelding is erg schattig. Door je bloemetjes onderaan lijkt het net of de stempel uit een bosje bloemen komt.
groetjes Greet

Cheryl zei

Wow wat mooi Krista! Vind m echt lief met die bloemen erbij!
Dank je wel dat je een reactie achter gelaten hebt!

Liefs, Cheryl

Marja Sch zei

O wat een schatje. Dat poesje is zo geweldig ingekleurd en die roosjes staan er zo mooi bij. Echt een super kaart. Gr Marja

regina zei

hoi

wat een supergaaf kaartje heel mooi!!

en de stempel vind ik ook erggg leuk!

gr regina

Tineke van der Linden zei

Een prachtig kaartje Krista. Schitterend papier!

Groetjes, Tineke

nicolet zei

Een beauty Krista!
Groetjes Nicolet

CraftyC zei

Your card i gorgeous Krista and Thomas is beautifully coloured!
Clairex

Unknown zei

wat een snoeppie Krista en mooi he dat papier ik vind hem helemaal schitterend

Liefs Nellie

anneke's creaties zei

hoi krista,

wat een geweldig mooie kaart en echt een mooie kleurencombinatie, super hoor.

groetjes anneke

Kaatje zei

schattig kaartje en heb je erg mooi ingekleurd!

groetjes,
Annika

Liefs Ineke zei

Wat een schat van een kaart Krista.

Groetjes van Ineke

sweetgil zei

Wat een schitterened kaartje meis, heel mooi gekleurd vind ik die!
Groetjes
Mireille