zondag 11 april 2010

4 awards maar liefst!!
4 awards kreeg ik maar liefst van mn lieve vriendinnetje Terry, wouwie, dank je wel hoor meid!! Ik voel me heel erg vereerd!! Helemaal geweldig hoor!! Uiteraard moeten deze awards weer doorgegeven, ik geef ze daarom aan iedereen wiens blog ik regelmatig bezoek (en dat weten ze zelf wel ;)) omdat zij allemaal een inspiratie zijn! Bedankt allemaal dames, voor de prachtige kaarten die jullie altijd laten zien!


3 opmerkingen:

Liefs Ineke zei

Ha Krista, van harte geliciteerd met je awards. Je maakt ook schitterende kaarten. Je hebt het helemaal verdiend hoor.

Groetjes van Ineke

Marjolijn zei

Gefeliciteerd hoor!

Wat een schattige kaartjes met die inkt maar neee ik ga het niet kopen hihi. Wil eerst mijn Big Shot hebben.

Groetjes Marjolijn

regina zei

hoi

gefeliciteerd met je awards!!

en terecht je maakt ook erggg mooie kaarten!

gr regina