woensdag 21 april 2010

2 awards gekregen :D

Is dat verwennerij of is dat verwennerij, ik kreeg maar liefst 2 awards van Nellie!! Superrrrrrrrrlief van je Nellie, dank je wel hoor :D:D Ik mag altijd graag op jou blog kijken, en ben echt een grote fan van je kaartjes (heb er zelfs een paar staan hier)!! Dus ik voel me extra vereerd!!! Dank je wel hoor!!


Jeej, ik heb deze awards zelfs 2 keer gekregen, bedankt Marjolijn en Anneke !!


4 opmerkingen:

nicolet zei

Gefeliciteerd met je award! Het is je gegund...je maakt hele leuke kaarten!
Groetjes Nicolet

Unknown zei

graag gedaan lievert je verdient het Liefs Nellie

anneke's creaties zei

hoi krista,

er staat een award op je te wachten op mijn blog

groetjes anneke

Riane zei

Hoi!! Er staat iets op mijn blog voor je!

Groetjes van Stempelientje.