woensdag 10 maart 2010

You Make me Smile

Dit kaartje heb ik afgelopen weekend nog gemaakt. Ik loop vreselijk achter met mn Magnolia-kaartjes, ik moet nog 3 versturen naar verschillende leden van mn Magnolia-groepje en ik moet er nu nog 1tje maken. Daarna maar weer even een paar voor de voorraad, want ik wil kaartjes altijd zo snel mogelijk versturen, kan ik het ook niet vergeten ;)

Het stempeltje is dus van Magnolia, en hij is weer ingekleurd met mn copics. Ook de tekststempel is van Magnolia. Het papier heb ik vorig jaar eens gekocht via Marktplaats, merk is me helaal niet bekend. Lieve kleurtjes hè!

6 opmerkingen:

scrapgirlmarianne zei

Hoi,

Wat een lieve kleurtjes dd en mooi gekleurd zeg!
heel mooi.

Groetjes Marianne

anitaknutselnietje zei

Hij is super hoor!!En idd schitterend papier!

Groetjes Anita

nicolet zei

Geweldig kaartje Krista!! Je bent er ook de winnaar mee geworden met de sketchwedstrijd.
Groetjes Nicolet

Sylvia zei

O wat is dit een snoesje van een kaart zeg Krista ;) heerlijk om te zien!!!

Hugs
Syl

Milnie zei

wat een schattig kaartje!

liefs

Kaatje zei

wat een liefie!

groetjes,
Annika