zondag 7 maart 2010

Wilma With Rose

Dit kaartje heb ik vorige week gemaakt, ik had hem alleen nog niet laten zien. Hij was voor mn zusje, die de 25e jarig was, en aangezien ze (net als ik) gek was op honden was de keuze voor een geschit stempeltje eenvoudig ;) Dit is een schatje hoor, ik vind hem helemaal geweldig!! Hij is van de nieuwe serie (Right Through my Heart) van Magnolia. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het gros van de stempels die Magnolia momenteel uitbrengt, maar zo-zo vind. Ze lijken vaak op oudere stempels met een hele kleine wijziging er in, al viel het bij deze laatste collectie wel weer mee. Er was verder maar 1tje eigenlijk die ik leuk vond, maar daarvan had ik al afdrukjes gekregen dus die heb ik niet gekocht.

Merk papier is onbekend, ik heb het gekregen van mijn lieve vriendin Daniƫlle. Het lint komt uit mn eigen stash, volgens mij heb ik het ooit bij GeWe gekocht. De swirl is een stempel die ik via marktplaats gekocht heb, ook geen idee welk merk ;) Het stempeltje is zoals gezegd van Magnolia, en hij is weer ingekleurd met de copics.10 opmerkingen:

anitaknutselnietje zei

Hij is erg mooi Krista!!Vind die blauwe kleuren super!!

Groetjes Anita

Francien zei

Het is een superkaartje geworden Krista!! leuk stempeltje...ik ben niet zo van de Magnolia's maar de dierenstempels zijn altijd heel leuk...je hebt het heel mooi ingekleurd ook...groetjes Francien.

Jolanda zei

Super gaaf kaartje Krista! Ik bestel tegenwoordig her en der wat afdrukjes, scheelt me weer alles kopen. Ik vind sommige inderdaad ook erg op elkaar lijken

Sylvia zei

Hoi Krista,

O leuk zeg ;) prachtig! Ik vind het een pracht van een kaart, heerlijke bloempjes en een lintje gebruikt!!!!

Hugs
Syl

nicolet zei

Een beauty weer!!
Groetjes Nicolet

tanja zei

wat een lieverd krista gr tanja

Unknown zei

wauwwwwwwwwwwwww wat een schatje Krista een echt lieverd en zulke mooie kleuren een toppertje

Liefs nellie

sweetgil zei

Zoals altijd een schitterend kaartje! Wat mooi gekleurd meid!
Groetjes
Mireille

Christina zei

Schitterende kaart Krista!

Monie zei

Wat een lief kaartje heb je voor je zusje gemaakt Krista. Ze was er wel heel blij mee denk ik.