Rosy Dance (again)


Ja hoor, weer een kaartje met dit alderliefste stempeltje van Karen's Doodles!Ik had dit plaatje vorige week gekleurd voor een ander kaartje, maar vond toch de kleur niet helemaal goed. in plaats van mijn gebruikelijke reaktie (verscheuren) heb ik heb toch maar even opzij gelegd want er zat al best veel werk in. Gister had ik al een kaartje gemaakt met dit papier, en het plaatje paste hier qua kleur wel perfect bij, snel klaar dus!
Vanochtend ben ik nog even bij de Pipoos geweest, ik kom er eigenlijk nooit meer, maar ik had nog 2 tegoedbonnen, dus maar even gekeken. Ik was eigenlijk op zoe naar de Creatables van Marianne Design, maar die waren uitverkocht, in plaats daarvan heb ik bloemen- malletjes van Joy meegenomen, de bloemetjes rechts onderin zijn hiermee gemaakt. Leuk zijn ze hè!
Het afdrukje is (uiteraard ;)) weer ingekleurd met mn copics.


Reacties

tanja zei…
swingend kaartje krista heel geslaagd gr tanja
regina zei…
wat een leuk kaartje,en een swingend leuk stempeltje!!

gr regina
Sylvia zei…
Hey Krista, wat leuk zeg je hebt onze swingede Rosy gebruikt onwijs gaat zeg!!!!!!! en wat balen dat het uitverkocht was zeg, maar ja die bloemetjes vind ik eigenlijk nog veel leuker :) topje hoor!!! Komen de bonnen toch nog van pas! en leuk de glittertjes aan het randje van het afdrukje.

Hugs
Syllie
Francien zei…
Meid Krista wat een geinig kaartje is dit en dat stempeltje is super...leuk en mooi ingekleurd en ik vind je bloemetjes malletjes ook leuk...die andere komen er ook wel denk ik maar...ben je toch niet met lege handen naar huis en het staat prachtig op je kaart!!
groetjes Francien.
nicolet zei…
Een prachtig kaartje Krista! En ook zooooo mooi ingekleurd!!
Groetjes Nicolet
't Is een schattig kaartje Krista!!!

Groetjes, Tineke
Unknown zei…
ohhhhhhhhhhh Krista wat is hij leukkkkkkkk die didi is ook wel zo super leuk maar je kaart is schitterend

Liefs Nellie
Terry zei…
Hai Krista, wow meis het is weer een geweldig kaartje geworden hoor, helemaal geweldig en inderdaad die bloemetjes zijn echt supersss hoor....gaaf.....ik wens je een hele fijne zondag hoor meis...veel liefs terry