dinsdag 30 maart 2010

Nature Trail Ted


Mensenmina wat een drama was het gister om op Blogger te komen zeg, ik ben weet ik hoe lang bezig geweest dit kaartje te plaatsen en ik kwam er maar niet op! Gelukkig zij de problemen (zo te zien) eerst weer voorbij ;)

Dit kaartje heb ik afgelopen zondag nog gemaakt. Het stempeltje is er een van Penny Black, hij heet Nature Trail Ted, is hij niet schattig!! Hij gaat lekker op vakantie, haha! Ik heb eerst een poging gedaan hem in te kleuren met mn copics, maar zijn buikje werd niet mooi, grotere oppervlakken zijn best lastig. Het stempeltje lijkt nu niet zo groot, maar de kaart is 15,5*15,5 cm, hij is best groot dus ;) Toen mn poloodjes maar gepakt, die blijven ook fijn! Ik heb hem wel gestempeld op mn copic-papier (DCP-papier van Claudefontaine), dat papier is zo geweldig glad, dat kleurt veel fijner dan correspondentiekaartjes! Het papier is weer van Basic Grey, de Wisteria-lijn.9 opmerkingen:

Kaatje zei

leuke kaartje met schattige stempel!

groetjes,
Annika

marja zei

wat een schattig kaartje krista!!!

groetjes,
marja

Terry zei

Hai Krista, je wist het al hihihi maar ik zeg het je nog vast wel tig keer hoor, je kaartje is echt geweldig meis zo mooi het stempeltje en je kleurtjes helemaal geweldig hoor meis. Veel liefs terry

Tineke van der Linden zei

Wat een lief kaartje Krista. Enne...op vakantie wil ik ook wel...

Groetjes, Tineke

nicolet zei

Ooow wat een lief schatje weer!!
Groetjes Nicolet

Unknown zei

ohhhhhhhhhh wat een dotje en wat een leuke stempel ik vind je kaartje helemaal toppie

Liefs Nellie

anneke's creaties zei

hallo krista,

wat een mooi en lief kaartje, leuke stempel en wat heb je een mooi lintje gebruikt, ik vind het helemaal geweldig.

groetjes anneke

sweetgil zei

leuk kaartje en prachtig lint heb je gebruikt!
groetjes
mireille

Christina zei

Hij is weer super Krista!!