Nature Trail Ted


Mensenmina wat een drama was het gister om op Blogger te komen zeg, ik ben weet ik hoe lang bezig geweest dit kaartje te plaatsen en ik kwam er maar niet op! Gelukkig zij de problemen (zo te zien) eerst weer voorbij ;)

Dit kaartje heb ik afgelopen zondag nog gemaakt. Het stempeltje is er een van Penny Black, hij heet Nature Trail Ted, is hij niet schattig!! Hij gaat lekker op vakantie, haha! Ik heb eerst een poging gedaan hem in te kleuren met mn copics, maar zijn buikje werd niet mooi, grotere oppervlakken zijn best lastig. Het stempeltje lijkt nu niet zo groot, maar de kaart is 15,5*15,5 cm, hij is best groot dus ;) Toen mn poloodjes maar gepakt, die blijven ook fijn! Ik heb hem wel gestempeld op mn copic-papier (DCP-papier van Claudefontaine), dat papier is zo geweldig glad, dat kleurt veel fijner dan correspondentiekaartjes! Het papier is weer van Basic Grey, de Wisteria-lijn.Reacties

Kaatje zei…
leuke kaartje met schattige stempel!

groetjes,
Annika
marja zei…
wat een schattig kaartje krista!!!

groetjes,
marja
Terry zei…
Hai Krista, je wist het al hihihi maar ik zeg het je nog vast wel tig keer hoor, je kaartje is echt geweldig meis zo mooi het stempeltje en je kleurtjes helemaal geweldig hoor meis. Veel liefs terry
Wat een lief kaartje Krista. Enne...op vakantie wil ik ook wel...

Groetjes, Tineke
nicolet zei…
Ooow wat een lief schatje weer!!
Groetjes Nicolet
Unknown zei…
ohhhhhhhhhh wat een dotje en wat een leuke stempel ik vind je kaartje helemaal toppie

Liefs Nellie
hallo krista,

wat een mooi en lief kaartje, leuke stempel en wat heb je een mooi lintje gebruikt, ik vind het helemaal geweldig.

groetjes anneke
sweetgil zei…
leuk kaartje en prachtig lint heb je gebruikt!
groetjes
mireille
Christina zei…
Hij is weer super Krista!!