Lekker in het gras...

Gister heb ik dit kaartje nog gemaakt, nou ja, deels, vanochtend heb ik hem afgemaakt. Ja, ik was er vroeg uit vanochtend, ik was er nl van overtuigt dat de klok een uur vooruit moest (wat dus blijkbaar pas volgend weekend is) dus ik heb mooi een uurtje extra vandaag, haha!
Het stempeltje is een digistamp van Sliekje, lief is hij hè! De sketch komt van de Crazy Meiden, ik ben alleen een klein beetje er van afgeweken dus of hij goedgekeurd wordt weet ik niet. Maar goed, ik vind hem geslaagd en daar gaat het tenslotte om ;) Hij is weer ingekleurd met mn copics.


Reacties

sweetgil zei…
Die is al volop van de zon aan het genieten!
Jammer genoeg is ze hier terug weg!
Mooi kaartje hoor!
groetjes
Mireille
Liefs Ineke zei…
Ha Krista, wat een super lief kaartje heb je weer gemaakt. Heel veel liefs en groetjes van Ineke
Sliekje zei…
Hoi Krista,
wat een leuke kaart heb je gemaakt! Ziet er lief uit zo :-) veel plezier met de volgende inkleuren.
Groetjes Sliekje en katjes
nicolet zei…
Ooow Krista, je hebt weer een beauty gemaakt!
Groetjes Nicolet