Hello! TildaAfgelopen week kreeg ik dit schattige Magnolia afdrukje van Nicolet, omdat ik een wedstrijdje op de club Scrap en Stempel gewonnen had! Deze stond al op mn verlanglijstje, dus dat kwam mooi uit, nou kon ik hem eerst eens uitproberen. Hij is echt geweldig vind ik, zo lief, en echt voorjaar!!

De sketch komt van de Scrapmutsen, waar hij dus ook meedoet met de sketchwedstrijd. Ik had eigenlijk geen zin om alle challengeblogs bij langs te gaan om de kijken of hij nog ergens voldeed (al zijn er volgens mij legio met het thema Lente op dit moment), dus verder doet hij nergens aan mee.

Het Magnolia afdrukje is ingekleurd met mn prismacolor potloden, het merk papier is helaas onbekend.

Reacties

regina zei…
wat een schatje!!!

gr regina
Unknown zei…
kan niet laten even te kijken wat een schatje Krista een toppertje

Liefs Nellie
Hoi,

Super hoor, vind dit echt een lief stempeltje heb hem ook en jij hebt er wel iets moois van gemaakt hoor!!
Suc6 met de challenge.

groetje marianne