Fairie on Tiptoes

Dit kaartje heb ik vandaag nog gemaakt, naar een sketch van Sketch Saturday. Ik vond hem in eerste instantie niet zo geweldig, en ik was ook eigenlijk niet van plan hem te maken ;) maar ik heb de sketch 3/4 gedraaid en toe zag hij er een stuk leuker uit. Het stempeltje is van Lili of the Valley, is hij niet geweldig! Ik heb een aantal besteld, binnen 1,5 week had ik ze in huis dus dat was netjes. Helaas waren ze wel allemaal ongemount :( Ik heb liever dat ze de prijs iets hoger maken, mik er maar 50 cent of om mijn part een euro bovenop, als ik ze maar niet hoef te mounten! Maar goed, ik had nog net genoeg EZ Mount in huis dus het is weer gelukt.

Het stempeltje is weer ingekleurd met mn markers, zie het kleurvoorbeeld hierboven. Alleen de achtergrond is met chalks heel lichtblauw gemaakt, dan komen de kleuren mooier uit. En de bloemetjes zijn met mn prismacolor markers gedaan want daarvoor had ik nog geen goede Copic-kleur. De bloemetjes zijn weer gemaakt met mn Joy stansmallen en het papier is van Basic Grey ((Porcelain)


Reacties

nicolet zei…
Ooow wat een schatje heb je weer gemaakt Krista!! En zo prachtig ingekleurd!
Groetjes Nicolet
regina zei…
hoi

wat een mooi kaartje weer!!!

gr regina
Liefs Ineke zei…
Ha Krista, wat een schitterend kaartje heb je weer gemaakt.

Groetjes van Ineke
Terry zei…
Hai hai Krista, nou hij is weer helemaal gaaf hoor meis en ja kan zekers hoor lekker de sketch draaien...gaaf hoor. Thanks dat je meegedaan hebt met Sketch Saturday hoor meis...veel liefs terry
Kaatje zei…
schattig kaartje met lief stempeltje!

groetjes,
Annika
Monie zei…
Wat een heerlijk kaartje heb je gemaakt Krista!
Jeanet zei…
Wat een super stempeltje en zooooo mooooooooiiiiiii gekleurd...prachtif kaartje zo geworden Krista !