woensdag 10 februari 2010

Thinking of You

Dit kaartje heb ik een tijdje geleden al gemaakt, ik had hem nog steeds niet op mn blog gezet, hoog tijd dus! Het papiertje had ik al een tijdje liggen, en ik zocht er nog een idee voor. Ik had er verder eigenlijk geen bijpassend scrappapier bij dus dan is het altijd wat lastiger! Maar het is me toch gelukt vind ik, ik vind hem erg geslaagd! Dit is dan ook mn favoriete Sugar Nellie stempel ;) doet het altijd goed voor een opkikker/ik denk aan je kaart!


6 opmerkingen:

M@ureen zei

Wat een ontzettend mooi en lief kaartje Krista!

Greetz,
Maureen.

scrapgirlmarianne zei

Hoi,

Wat een ontzettend mooi en lief kaartje zeg!
heel knap gedaan haha.

Groetjes marianne

Kaatje zei

Cute!! en de stempel blijft idd super!

groetjes,
Annika

Christina zei

Prachtige kaart Krista!

Jolanda zei

Lief kaartje!

Milnie zei

Ik vind dit echt een ontzettend mooi kaartje! vooral de kleine details zijn prachtig!

liefs