Thinking of You

Dit kaartje heb ik een tijdje geleden al gemaakt, ik had hem nog steeds niet op mn blog gezet, hoog tijd dus! Het papiertje had ik al een tijdje liggen, en ik zocht er nog een idee voor. Ik had er verder eigenlijk geen bijpassend scrappapier bij dus dan is het altijd wat lastiger! Maar het is me toch gelukt vind ik, ik vind hem erg geslaagd! Dit is dan ook mn favoriete Sugar Nellie stempel ;) doet het altijd goed voor een opkikker/ik denk aan je kaart!


Reacties

M@ureen zei…
Wat een ontzettend mooi en lief kaartje Krista!

Greetz,
Maureen.
Hoi,

Wat een ontzettend mooi en lief kaartje zeg!
heel knap gedaan haha.

Groetjes marianne
Kaatje zei…
Cute!! en de stempel blijft idd super!

groetjes,
Annika
Christina zei…
Prachtige kaart Krista!
Milnie zei…
Ik vind dit echt een ontzettend mooi kaartje! vooral de kleine details zijn prachtig!

liefs