Just a note


Dit kaartje heb ik ook een tijdje geleden al gemaakt, weer eens met een Magnolia-stempeltje. Helaas heb ik deze zelf niet, maar Terry was zo lief me een paar afdrukjes te geven. Hij is wel erg lief, misschien koop ik hem zelf nog wel! Ook deze is weer ingekleurd met mn copics, ik moet wel toegeven dat lichtere kleuren met copics een uitdaging zijn hoor! Ben er ook best lang mee bezig geweest! Ik heb gelukkig alle 000 en 0000-kleuren, die heb ik bijvoorbeeld ook bij het bloemetje gebruikt, prachtige pastelkleuren zijn dat!! Ook in het broekje heb ik ze gebruikt, maar dan om de kleuren wat op te lichten.
Het papier heb ik ook van Terry gekregen (wat een schat hè), lieve kleurtjes, hou ik wel van!

Reacties

Terry zei…
He wijffie.....ze is weer helemaal geweldig hoor echt...mooie kleurtjes enne het wordt weer eens ECHT tijd om saam te gaan freubelen hoor krijg gewoon afkickverschijnselen whahhahha...
Maar ze is superssss hoor meis....veel liefs terry
nicolet zei…
Deze is ook prachtig Krista!! Het papier is ook zo leuke he!
Groetjes Nicolet
Unknown zei…
Hallo Krista

wat een beaty he ik vind die kleuren zo mooi je er er een plaatje van gemaakt leuk he die stempel ik hen hem gelukkig ook

Liefss Nellie