Just for You

Afgelopen weekend had ik eens zin in iets anders dan een scrapkaart, en dus heb ik mn oude mallen maar eens tevoorschijn gehaald! Dit kaartje kwam er uit tevoorschijn:


Voor deze kaart heb ik een embossingmal van DOEN! gebruikt, samen met mn hoekponsen van EK-Succes. Was erg leuk om weer eens te embossen, ze leuk zelfs dat ik het vaker ga doen, haha! Sterker nog, op dit moment ben ik zelfs aan het borduren! Het gaan (nog) niet zo snel, na een uurtje heb ik het ook wel gezien, maar het komt er wel ;) Komend weekend even een leuk plaatje er bij zoeken, tegen die tijd zal ik het borduren wel af hebben hoop ik ;)

Het stempeltje is van Magnolia, en hij is weer ingekleurd met mn markers.


Reacties

Kaatje zei…
hij is erg leuk geworden! Blijft leuk om techniekjes te combineren of weer eens wat anders te doen toch?

groetjes,
Annika
Unknown zei…
ik vind hem heel leuk een leuk idee om weer met mallen te combineren susses met je borduurtje hhihihihi

Liefs Nellie
hoi,

nou ik vind hem erg leuk geworden hoor!
ga zo door hihi.

groetjes marianne
Riet zei…
Wat een schitterende kaart Krista.

Liefs Riet.
nicolet zei…
Is een mooi kaartje geworden Krista!! Af en toe is het wel leuk om eens te kijken wat je eigenlijk allemaal nog hebt en daar eens dingen van te gebruiken!!
Groetjes Nicolet
Christina zei…
Prachtig kaartje geworden Krista!