maandag 8 februari 2010

Card-kit-kaartje

Dit kaartje heb ik vorig weekend gemaakt :D Op mn tweede Yahoogroepje (stampmania) hadden we een card-kit-swap, je kreeg een card-kit van iemand, daar moest je een kaart mee maken, en die moest je weer terugsturen naar diegene van wie je de spullen kreeg. Ik kreeg een hele mooie vlop vol van Nellie, en heb deze kaart er van gemaakt:

Het merk papier is me helaas niet bekend, ik weer alleen dat de stempel (althans volgens mij) van The Greeting Farm is.

PS: Ik heb toch de comments maar weer aangezet, vond het toch wel wat stilletjes ;) Ik zal mn best doen jullie ook wat meer te bezoeken!

3 opmerkingen:

vera zei

Super Kaartje Krista!

Unknown zei

het is een schitterend kaartje en hij staat hier te pronken hahahhaahh

Liefs nellie

tanja zei

krista heel lief je kaartje
gr tanja