maandag 15 februari 2010

Butterfly Bear

Dit schattige stempeltje van Penny Johnson heb ik vorige week gekocht, wat een dotje hè! Kon hem niet laten liggen! In heb het beertje zelf met mn potloodjes ingekleurd, omdat ik grote vlakken lastig vind met de copics (en omdat de potloden ook leuk blijven). De vlinder is wel met mn copics ingekleurd. De bloemetjes zijn geponsd met een floral punch, ik dacht van Nellie Snellen maar dat weet ik niet 100% zeker, ik heb ze namelijk via een ruilgroep overgenomen ;)
De sketch komt van Jolanda Bongers, mijn lieve beheerster op mn stempelgroepje :D


6 opmerkingen:

nicolet zei

Wat is dit weer een leukerd Krista!! Het stempeltje is ook erg schattig!
Groetjes Nicolet

Kaatje zei

een liefie. Zowel je kaart als het stempeltje :)

groetjes,
Annika

Liefs Ineke zei

wat schitterend mooi Krista.

Heel veel liefs van Ineke

Unknown zei

Wat een schatje Krista en wat een lief stempeltje weet je mijn adres hihihiihhi

Liefs Nellie

scrapgirlmarianne zei

Hoi hoi,

Wat een snoepie zeg, echt heel lief en mooi kaartje meid!

Groetjes marianne

M@ureen zei

Ohh wat een schatje!

Greetz,
Maureen.