zaterdag 13 februari 2010

35 jaar getrouwd


Deze kaart heb ik een tijdje geleden al gemaakt, een oom en tante van mij waren in januari 35 jaar getrouwd, dus daar moest natuurlijk een kaartje heen ;) Ik heb niet te veel opsmuk gebruikt omdat ze daar zelf ook niet zo van houden, maar ja, zonder een paar bloemetjes is zo'n kaartje natuurlijk niet compleet, dus die moesten er op.

Het stempeltje is van Penny Black en is weer ingekleurd met mn copics.


6 opmerkingen:

Unknown zei

Hallo Krista

wat een schatje ik vind hem mooi zo rustig is maar net voor wie hij is een plaatje hoor

Liefs Nellie

Christina zei

Hij is weer super Krista!!

Kaatje zei

leuk gedaan! Ik vind die stempel echt gaaaaaf!!

groetjes,
Annika

Sylvia zei

Hoi Krista,

Wat een pracht van een kaart en ik denk dat het echtpaar hier erg blij mee zal zijn!!!!

Groetjes
Sylvia

Sylvia zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
tanja zei

is heel stijlvol kaartje zal zeker gewaardeerd worden
gr tanja