zondag 10 januari 2010

Create 4 fun Challenge


Dit kaartje heb ik gemaakt door de Create4fun Challenge, dechallenge was deze week een leuke sketch. Ik heb er wel een paar dingetjes aan toegevoegd, maar de sketch is naar mijn idee nog goed zichtbaar dus ik hoop dat hij mee mag doen. Dit mooie papier is nu helaas echt helemaal op, het twee setje papier wat ik al opgemaakt heb van mn voorraadje. Nog genoeg te gaan hoor, ik hoef me nog lang niet te vervelen!

De stempel is van Hängler StÄngler, de tekst is van Magnolia. Het afdrukje is weer ingekleurd met mn markertjes :D


14 opmerkingen:

Fabiola zei

super jolie!

Karen zei

Mooi hoor! Je sketch is heel goed zichtbaar!
Knuffels,
Karen.

Francien zei

Hartstikke leuk is het geworden Krista je kaartje...trouwens al je laatste creaties....soms heb ik een reactie gegeven maar die staat er dan niet bij...blijf het proberen hoor.....mooie kleurtjes en leuke details heb je gebruikt...je bent een kei in het inkleuren zeg..prachtig!!
groetjes Francien.

Milnie zei

ik moet ook nog even kwijt dat je kleurteckniek echt megamooi is! petje af!

liefs

Kaatje zei

mooi kaartje!

groetjes,
Annika

Terry zei

Hai Krista, hij is me weer gaaf zeg meis...supersssss hoor blijft een lieffie hoor dit stempeltje meeis..
veel liefs terry

M@ureen zei

Super kaartjes heb je weer gemaakt de laatste tijd Krista! Ook erg mooi ingekleurd! (ik ben ook druk aan het oefenen ;-))

Leuk dat je ook even op mijn blog bent geweest en bedankt voor je compliment!
Ik maak meestal allemaal dezelfde kerstkaarten, ik ben nl. wel selectief in het versturen van zelfgemaakte kaarten {LOL}.

Greetz,
Maureen.

mu42800 zei

ta carte est magnifique
bizz Mu

Riet zei

Ohhh wowww Krista,wat een prachtig kaartje Krista,leuke stempel.
Heel mooi papier.

Liefs Riet.

Janny zei

super Krista en mooi ingekleurd!

Candy zei

BEAUTIFUL!!
Hugs, Candy

LINDA W. zei

Beatiful card,i love this stamp,we
can't get this stamp in the USA and i sure would love to have them.
Linda W. from a little ranch in Texas USA

Jolanda zei

Ziet er leuk uit!

Riane zei

Die is weer heel supermooi geworden Krista!