zondag 3 januari 2010

Cozy Tilda


De laatste vakantiedag vandaag, en dus moet ik er nog even van profiteren! Afgelopen week heb ik helemaal geen kaartjes meer gemaakt, geen zin en weinig tijd. Gelukkig is de zin weer terug!

Bovenstaand kaartje heb ik gemaakt naar de sketch van Sketch Saturday, weer een leuke sketch om te maken! Het stempeltje heb ik weer met mn copics ingekleurd. Mijn nieuwe streven voor dit jaar is eens wat van mn oudere spullen op te maken voordat ik nieuwe koop, en aangezien ik hier 3 pizzadozen vol papier heb kan ik nog wel even vooruit ;) Dit blauwe papier is bijna op nu, wat wel weer jammer is want ik vind het erg mooi.


Het stempeltje komt weer van Magnolia en heet "Cozy Tilda", lieffie toch!

7 opmerkingen:

scrapgirlmarianne zei

WOUW wat mooi gedaan zeg echt prachtig!

Liefs Marianne

Unknown zei

wat een snoeppieeeeeeeeeeee leuk he die magnolias ben verliefdddddddddd op ze

Liefs nellie

femke zei

heey krista,

het is een dotje geworden!!!

groetjes femke

Terry zei

He meis...nou ik vind haar helemaal geweldig hoor....erg mooi ingekleurd veel liefs terry

Louise zei

Stunning card and beautifully coloured, thanks for joining us on sketch saturday.
louise xx

cabio's craft corner zei

She is such a sweet gal!!! Pretty & precious card :o)
Hugs,
Cabio

Unknown zei

Een heel lief kaartje en ontzettend mooi ingekleurd. Wat ik nou steeds wil weten is waar die witte streep lijntjes mee gemaakt zijn. Is dit een gewone witte gelpen of is het iets speciaals. Groeten van Ageeth