The Best and Most Beautiful...


Ja dat is even schrikken hè, eens geen cute stempelkaart van mij! Ik ben namelijk gister, samen met mijn mams en zussen, naar Almerina Art in Apeldoorn geweest voor een workshop! In totaal hebben we 3 kaarten gemaakt, waar deze er 1 van is. Het is eens iets heel anders, maar erg leuk om te doen! En ik ben ook helemaal in love met deze tekststempel nu, die gaat er zeker komen!!

Het achtergrondpapier is eerst ingesmeerd met "gesso", had ik eerijk gezegd nog nooit van gehoordd, zo leer je nog eens iets! Dat werd met een grove kwast op het papier gesmeerd, waarna het moest drogen. Daarna gingen we met een soort wasco op waterbasis over het papier, ik heb licht- en donkergrijs gedaan. Dit hebben we met babydoekjes bewerkt, waardoor de kleur mooi ging vervagen en in elkaar over liep. Daarna heb ik met een swirl-stempel en StazOn de achtergrond gestempeld.
Het tekstvlak ging hetzelfde, wasco er op, vervagen, en een mooie tekst er op. Daarna gemat op zwart cardstock, en hij was klaar. Eigenlijk best eenvoudig als je het eenmaal gedaan hebt, maar erg leuk!


Reacties

Milnie zei…
Altijd leuk een workshop! ik vind het een prachtig resultaat Krista! de tekst is echt schitterend!

liefs
Unknown zei…
ik vind hem nog steeds heel erg mooi heel apart

Liefs nellie
M@ureen zei…
Wow Krista, jij hebt de afgelopen tijd ook niet stil gezeten. Mooie dingen heb je gemaakt!
Bedankt voor je reactie op mijn blog ... en jij geen inspiratie, ik kan het me haast niet voorstellen hoor!

Greetz,
Maureen.
Liefs Ineke zei…
Ik vind je kaart heel mooi en apart Krista. Groetjes van Ineke
Katinka zei…
Ik vind de kaart erg mooi , eens een keer wat anders !

Groetjes, Katinka
Francien zei…
Krista je zult wel gemerkt hebben dat ik eigenlijk ook geen funstempels gebruik...niet omdat ze niet leuk zijn maar stempelen is niet zo mijn ding... ik vind het altijd knap wat iemand met een grote teksstempels doet...nou...jij weet er wel raad mee hoor...wat een prachtige kaart is het geworden...heel mooi gedaan...en de swirlstempels zijn zo leuk...schitterende kaart..en prachttekst!!
groetjes Francien.