Voor mn paps...Gister was mn paps jarig, en natuurlijk moest ik daar een kaartje voor maken. Mannenkaarten vind ik altijd lastig (wie niet), maar ik vind deze wel heel erg geslaagd! Ik heb een stempeltje van Whiff of Joy gebruikt, Henry Party Maus, ik vind hem zo gaaf, met dat mega-cakeje en die ingenomen lach ;)


Uiteraard weer ingekleurd met mn markers, het wordt zo langzamerhand een verslaving ;)
Reacties

Unknown zei…
wat een schatje daat zal je vader heel blij mee zijn geweest nog van harte Liefs nellie
Riet zei…
Wat een prachtig kaartje Krista,leuk die stempel,mooie kleuren.
Mannenkaarten vind ik gewoon een ramp.

Liefs Riet.
Kaatje zei…
erg mooi kaartje geworden!

groetjes,
Annika
Candy zei…
Wonderful card!! I adore this little mouse and must buy him!!!
You have coloured him fantastically!
Hugs, Candy