The Sugar Bowl Challenge #25Wat is vakantie toch heerlijk, alle tijd om kaartjes te maken :D Gister heb ik natuurlijk ook weer eentje gemaakt, deze is voor The Sugar Bowl Challenge. De challenge voor deze keer was een kaart naar een sketch maken, met je favoriete kleuren. Nou, dat was niet zo moeilijk, dat zijn roze- en paarstinten, de keuze was dus snel gemaakt!


Als afdrukje moest er natuurlijk een Sugar Nellie stempel gebruikt worden, ik heb dit lieve stempeltje gebruikt (ik zit me helemaal suf te prakkizeren welke stempel dit is maar ik kan er maar niet op komen, IRRI!!)Reacties

Unknown zei…
Hoi Krista

wat een schatje en helemaal mijn kleuren schitterend


Liefs nellie
Hoi,

wat een mooi kaartje zeg echt geweldig!

groetjes marianne
Janny zei…
ik heb het afgelopen jaar van je blog genoten Krista...ik wens je hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar...tot in het nieuwe jaar!
Riet zei…
Wat een prachtig kaartje Krista,leuk die stempel zo, mooi papier.

Liefs Riet.
Lilian zei…
Real sweet card Krista! Thanks for joining the SB challenge and hope to see you in the next one too! Happy Holidays!
Anna-Karin zei…
Cute image and a lovely card.

hugs, Anna-Karin