Froosty with Snowflake


Vandaag kwam mijn lieve vriendin Terry weer een dagje fröbelen, was al weer eventjes geleden dus het werd ook wel weer tijd ;) Zoals altijd was de dag veel te kort, het was weer supergezellig hoor! We hebben allebei 3 kaartjes gemaakt, o.a. deze:


Ja, weer het schattigste stempeltje ooit van Magnolia, ik vind deze zó vreselijk lief!! Hij is weer ingekleurd met mn markertjes :D Ik krijg de slag steeds meer te pakken :DDe achtergrond is trouwens blauw gekleurd met chalks, ik vind dat de kleuren van het afdrukje zo veel mooier uitkomen!!Reacties

Unknown zei…
wat is het een schatje Krita ik ben helemaal verlieft geworden op magnolias hahahahaha
fijne dagen meis

Liefs Nellie
nicolet zei…
Wat gezellig he zo samen knutselen!! Je kaart ziet er prachtig uit zeg!!
groetjes nicolet
Terry zei…
Nou echt hoor Krista het was supergezellie hoor meis...ik heb me ook weer prima vermaakt. En dit schatje is echt een lieffie geworden hoor...helemaal geweldig weer je kaartje meis....
Veel liefs Terry
Anoniem zei…
Snowy is so cute in brown Krista! tfs!
Pam Going Postal
Unknown zei…
Very nice layout and crochet flowers!!