zondag 27 september 2009

Thinking of YouEn mijn laatste kaartje voor vandaag :D De sketch voor dit kaartje komt van de Papertake Weekly Challenge. Een vrij eenvoudige sketch, ik hou daar wel van want je kunt er zelf dan nog van alles om heen bedenken :D Ik ben best trots over hoe het haar geworden is, ik heb met 2 kleuren gewerkt en ik vind het heel mooi geworden!
Gebruikte materialen:
Stempel: Sweet Pixies
Tekststempel onbekend
Papier: Basic Grey Bittersweet
Lint, bloemen etc. uit mn eigen stash

6 opmerkingen:

Unknown zei

ohhhhh wat en schatje Krista en een hele leuke stempel

Liefs nellie

scrapgirlmarianne zei

Weer een heel mooi kaartje hoor.

Groetjes Marianne

Terry zei

He die Krista, wat een lieffie zeg meis....mooie gekleurd en mooie kleurtjes hoor....
veel liefs terry

Janny zei

woooow Krista prachtiggg is die geworden en dat haar is geweldig gekleurd!!

sylvia zei

Wat een schatje van een kaart zeg!

groetjes Sylvia

Anoniem zei

Gezellige kaartjes hier! Erg leuke blog!