zondag 27 september 2009

Autumn WishesHèhè, eindelijk weer eens een kaartje van mijn hand ;) Niet dat ik de afgelopen weken stilgezeten heb hoor, maar ik gun mezelf geen tijd om mijn kaartjes te plaatsen, ja, slechte smoes, ik weet het.
Dit herfstkaartje heb ik vanochtend gemaakt. De sketch komt van A Spoonfull of Sugar. Het stempeltje is er dan ook een van Sugar Nellie, wat een schatje! De challenge van My Time to Craft is herfst, en aangezien ik blauw en bruin best wel herfsterige kleuren vind, vind ik dat hij daar wel aan mee mag doen ;)

Gebruikte materialen:
Stempel: Sugar Nellie (Reflective)
Tekststempel: Magnolia
Papier: Basic Grey Granola
Bloemetjes, brads, spacers en charms allemaal van Ebay.

5 opmerkingen:

scrapgirlmarianne zei

Hoi,

wat een mooie kaartjes zeg, prachtig!!

Groetjes marianne

Terry zei

He Krista gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaf hoor hihihi helemaal te gek..
Veel liefs terry

made by fifi zei

great card - thank you for joining in the MTTC challenge this week xx

Janny zei

gaaaaaaf Krista!!

Lesley zei

Beautiful card, thanks for taking part in the MTTC challenge xx