dinsdag 18 augustus 2009

Penny Black

Deze kaart heb ik ook al een tijdje geleden gemaakt, maar volgens mij nog niet laten zien. Het stempelafdrukje is van Penny Black, deze stempel heb ik ooit zelf gehad, helaas nu niet meer maar gelukkig heb ik nog wel een paar afdrukjes. Het blijft een van de liefste Penny Black stempels vind ik! Deze keer heb ik het plaatje weer eens "ouderwets" met mn prismacolor potloden ingekleurd!


5 opmerkingen:

Kaatje zei

wat een cutie!!!

groetjes,
Annika

Unknown zei

wat een snoeppie Krista en mooi papier supers Liefs nellie

femke zei

heey krista,

wat een mooi kaartje is dit geworden!!! de stempel is inderdaad erg lief.

groetjes femke

Janny zei

prachtigggggg Krista...lief plaatje ook!

Christa zei

mooie kaart wat een super papier zeg vind het heel mooi groetjes christa