Morehead


Ja, zo heel af en toe maak ik nog wel eens een 3D kaartje, blijft leuk om te doen hoor!! Voor dit kaartje had ik in eerste instantie een ander plaatje, maar ik wilde graag de strik met bloemetje en embellishments gebruiken en die paste helemaal niet bij het plaatje, dus daarom toch maar een Morrie gebruikt :D

Reacties

Janny zei…
wat een lief kaartje Krista....soms is 3D-en best nog wel leuk om te doen maar zeker prachtig om te zien!
Unknown zei…
Wat een schatje Krista je kan er wat van


Liefs nellie
RosesMarijke zei…
Een prachtig kaartje en de rest is ook heel mooi!!
Riet zei…
Ohh Krista,wat een prachtig ,stylvol kaartje.

Liefs Riet.
Jolanda zei…
Schitterend kaartje Krista!
Terry zei…
Supersssssssssssssss weer hoor meis je kaart is geweldig hoor..
kom je even op me blog kijken meis....ik heb er een verrassing staan voor je....
veel liefs terry