Magnolia vlinders


Dit kaartje heb ik voor mijn Magnolia stempelgroep gemaakt. Iedere maand hebben we een layout-swap, hiervoor krijg je een LO van iemand anders waarmee je (uiteraard) een kaartje maakt met een magnolia stempel er op. Het kaartje wat je er mee gemaakt hebt stuur je dan (per post) naar diegene die je ook de LO stuurde. Erg leuk om te doen! Ik vond dit wel een pittige LO hoor, ik ben niet zo van de vormkaarten, bovendien was er bijna geen Magnolia stempel die er bij paste! Gelukkig had ik deze nog liggen! Vind hem zelf best geslaagd, best wel een romantisch kaartje hè!

Reacties

Janny zei…
prachtig Krista! leuk zo met die vlinders en de charms!
Unknown zei…
Wat een mooie Krita heel leuk gedaan

Liefs nellie
Monie zei…
Ja heel romantisch Krista! Ik hou er erg van . Prachtig uitgewerkt.
Kaatje zei…
toch is ie helemaal geslaagd hoor! Origineel gedaan zo.

groetjes,
Annika