Easter WishesDit kaartje heb ik een tijdje geleden al gemaakt, voor een paar/voorjaarsswap. Het stempeltje is van Magnolia, ik kreeg een afdrukje van een lieve vriendin, ik weer blij :D:D De tekst is dacht ik ook van Magnolia, maar dat weet ik niet zeker. Het papier is van Imaginisce.

Ik heb mezelf afgelopen week lekker verwent, ik vond de stempels van de lente kit zo mooi dat ik een paar in pre-order heb staan bij Hobby Compleet :D Ik had zelf geen kit besteld omdat ik voorgaande kits wat tegen vond vallen, bovendien vind ik het echt een crime om stempels zelf te mounten! Nou maar hopen dat deze snel binnen komen!!


Reacties

Cheryl zei…
Ha Krista!

bedankt voor je lieve berichtje hoor! Jij hebt ook al zo'n leuke kaart gemaakt met die lieve Edwin! Vind het echt een schatje!

xxx Cheryl
Janny zei…
superleuk kaartje Krista en ja de magnoliakit is leuk dit keer...vond de vorige keren ook wat tegen vallen...tis altijd maar weer afwachten wat erin komt!
femke zei…
heey krista,

dat is een heel lief paaskaartje geworden!!!

groetjes femke
Monie zei…
Ik kom ook weer eens buurten Krista. Wat heb je weer mooie kaartjes gemaakt! Echt grappig deze stempel met kip, leuk voor de Pasen!
Riet zei…
wat een prachtig kaartje Krista,leuke stempel mooi papier.

liefs Riet.