Zo fijn om te weten...

dat uit het oog hier niet uit het hart is!! Ik ben een slechte blogger de laatste tijd, en het is eerlijk gezegd gewoon half luiheid van mijn kant hoor, sorry!! Door de weeks lukt het me meestal niet, maar dan maak ik ook meestal geen kaartjes, ik maakte daarom vaak op zondagavond de berichtjes voor de hele week, zodat er toch iedere dag een kaartje was :D Maar de zin ontbrak me de laatste tijd... Toch fijn om te weten dat er toch aan me gedacht wordt, ik heb namelijk toch mar liefst 2 awards ontvangen!Deze arawd kreeg ik van Femke, Femke, heel erg bedankt meid!!! Erg leuk!!!
En deze award kreeg ik van Terry, jij ook heel erg bedankt Terry!! Fijn om te weten!!

Ik geef awards eigenlijk nooit door (sorry), ik vind zo veel blogs mooi, ik kan geen keuze maken hoor!

Reacties