dinsdag 24 februari 2009

Penny Black

Ja, weer een Penny Black kaartje :D Ze zijn ook zo lief!! Dit is al een wat oudere stempel, ik heb hem niet meer in mijn collectie maar gelukkig nog wel een paar afdrukjes :D Ik heb voor het inkleuren mn Derwent potloden weer eens tevoorschijn gehaald, ook dat blijft leuk om te doen, weer eens wat anders dan de markers :D Het merk papier is helaas onbekend bij mij, ik heb het al een hele tijd liggen. Ik heb mezelf moeten beloven voorlopig geen papier meer te kopen, ik heb al 3 pizzadozen vol...
3 opmerkingen:

Riet zei

wat een prachtig kaartje Krista.

liefs Riet.

M@ureen zei

Wat een lieffie Krista!

femke zei

heey krista,

ook dit is weer een schatje zeg!!! enne ik vind het toch knap van je dat je jezelf kan beloven geen papier meer te kopen. ik probeerde dat ook enne ja toen zag ik weer een mooi blokje en dat kon ik toch niet laten liggen.

groetjes femke